Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu D957 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu D957 SFF

Fujitsu D957 SFF on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön. Se on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Fujitsu D957 SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka kestää pitkään ja joka soveltuu monenlaiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)