Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu D956 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu D956 SFF

Fujitsu D956 SFF on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin toimistokäyttöön. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset nopeaa ja tehokasta tietokonetta, joka kestää pitkään. Fujitsu D956 SFF on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin kaikenlaisille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii hyvin toimistokäyttöön, Fujitsu D956 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)