Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu CELSIUS W570 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu CELSIUS W570 MT

Fujitsu CELSIUS W570 MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja suurten tiedostojen käsittelytehtäviin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen avulla voit tehdä työsi nopeasti ja tehokkaasti. Jos etsit korkealaatuista tietokonetta, joka kestää pitkään ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, Fujitsu CELSIUS W570 MT on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)