Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu CELSIUS W570 Power MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu CELSIUS W570 Power MT

Fujitsu CELSIUS W570 Power MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin tehtäviin. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja suurten tietomäärien käsittelytehtäviin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen suorituskyky on erinomainen. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän tarvitsee tehokasta tietokonetta, joka pystyy käsittelemään suuria tietomääriä nopeasti ja tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)