Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu B24W-7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu B24W-7

Fujitsu B24W-7 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja sen ergonominen muotoilu takaa mukavan käyttökokemuksen pitkienkin työpäivien aikana. Fujitsu B24W-7 on erittäin energiatehokas ja sen avulla voit säästää sähkökustannuksissa. Tämä näyttö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)