Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu B24W-6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu B24W-6

Fujitsu B24W-6 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen katselukokemuksen. Tämä näyttö on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää näyttöä työpöydälleen. Sen laadukas kuva ja ergonominen muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä. Fujitsu B24W-6 on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka kuluttaa vähemmän energiaa kuin monet muut näytöt. Jos etsit korkealaatuista ja luotettavaa tietokonenäyttöä, Fujitsu B24W-6 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)