Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu B24-8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu B24-8

Fujitsu B24-8 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja sen avulla voit työskennellä tehokkaasti ja mukavasti pitkiäkin aikoja. Fujitsu B24-8 on erittäin luotettava ja kestävä, joten se on hyvä valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja pitkäikäistä näyttöä. Tämä näyttö on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjätasoille. Jos etsit korkealaatuista ja luotettavaa tietokonenäyttöä, Fujitsu B24-8 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)