Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu B23T-7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu B23T-7

Fujitsu B23T-7 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Tämä näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja sen ergonominen muotoilu takaa mukavan käyttökokemuksen pitkäaikaisessa käytössä. Fujitsu B23T-7 on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää näyttöä työpaikalleen tai kotitoimistoon. Sen monipuoliset liitännät mahdollistavat sen käytön erilaisten laitteiden kanssa. Jos etsit laadukasta ja luotettavaa tietokonenäyttöä, Fujitsu B23T-7 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)