Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu A530 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu A530

Fujitsu A530 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen laitteen työskentelyyn tai viihtymiseen. Fujitsu A530:n avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten surffata netissä, käyttää toimisto-ohjelmia, katsella videoita ja pelata pelejä. Tämä tietokone on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville tai liikkuville käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Fujitsu A530 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)