Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Celsius H760 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Celsius H760

Fujitsu Celsius H760 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin työtehtäviin. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja grafiikkatyöhön sekä videoiden editointiin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin myös ammattikäyttöön. Fujitsu Celsius H760:n avulla voit tehdä työsi nopeasti ja tehokkaasti, joten se on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat laadukasta ja luotettavaa tietokonetta työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)