Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Celsius H730 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Celsius H730

Fujitsu Celsius H730 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelutyöhön, videoiden editointiin ja monimutkaisten ohjelmistojen käyttöön. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin myös vaativiin olosuhteisiin. Fujitsu Celsius H730 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)