Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat F-Secure Freedome VPN tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN on helppokäyttöinen ja luotettava VPN-palvelu, joka suojaa yksityisyyttäsi verkossa. VPN:n avulla voit surffata netissä anonyymisti ja salatun yhteyden kautta, mikä estää ulkopuolisia tahoja seuraamasta toimintaasi verkossa. F-Secure Freedome VPN on erityisen hyödyllinen, kun käytät julkisia Wi-Fi-verkkoja, sillä se suojaa tietosi myös silloin, kun yhteys on epäluotettava. VPN-palvelu on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat suojata yksityisyytensä verkossa ja välttää tietojenkalastelua.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)