Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fairphone 4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fairphone tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fairphone 4

Fairphone 4 on uusi älypuhelin, joka on suunniteltu kestävyyttä ja eettisyyttä silmällä pitäen. Tämä puhelin on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja sen osat ovat helposti vaihdettavissa, mikä tekee siitä kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Fairphone 4:ssä on myös hyvät kamerat ja nopea suoritin, joten se sopii hyvin niille, jotka haluavat laadukkaan puhelimen, joka kestää pitkään. Ostamalla Fairphone 4:n, asiakas voi olla varma siitä, että he ovat tehneet vastuullisen valinnan ja edistäneet kestävää kehitystä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)