Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat eMachines E729Z tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon eMachines tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta eMachines E729Z

eMachines E729Z on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ja käyttää erilaisia ohjelmia ilman hidastumista. eMachines E729Z on myös erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit selata internetiä, lähettää sähköpostia, katsella elokuvia ja paljon muuta. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, eMachines E729Z on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)