Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO GAMING DM120 RGB-pelihiiri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO GAMING DM120 RGB-pelihiiri

DELTACO GAMING DM120 RGB-pelihiiri on erinomainen valinta pelaajille, jotka etsivät tarkkaa ja nopeaa hiirtä. Tämä pelihiiri on suunniteltu erityisesti pelaamiseen ja siinä on RGB-valaistus, joka luo tunnelmaa pelikokemukseen. DM120-hiiri on ergonominen ja mukava käyttää pitkiäkin pelisessioita. Sen tarkkuus ja nopeus auttavat pelaajia saavuttamaan parempia tuloksia. Jos etsit laadukasta pelihiirtä, DELTACO GAMING DM120 RGB-pelihiiri on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)