Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat D-Link langaton USB Verkkokortti tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta D-Link langaton USB Verkkokortti

D-Link langaton USB Verkkokortti on kätevä laite, joka mahdollistaa langattoman yhteyden tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Tämä verkkokortti on erinomainen valinta, jos haluat päästä eroon kaapeleista ja nauttia langattomasta internet-yhteydestä. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa internet-yhteyttä ja nauttia langattomasta vapauden tunteesta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)