Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat D-Link langaton reititin/modeemi tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta D-Link langaton reititin/modeemi

D-Link langaton reititin/modeemi on laite, joka mahdollistaa langattoman internet-yhteyden kotona tai toimistossa. Tämä tuote on erittäin hyödyllinen, jos haluat jakaa internet-yhteyden useamman laitteen kesken tai jos sinulla on useampi tietokone tai mobiililaite, joka tarvitsee yhteyden. D-Link langaton reititin/modeemi on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Jos haluat nauttia langattomasta internetistä ilman häiriöitä, D-Link langaton reititin/modeemi on oikea valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)