Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO USB-hubi tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO USB-hubi

DELTACO USB-hubi on kätevä laite, joka mahdollistaa useiden USB-laitteiden käytön yhdellä tietokoneen USB-portilla. Tämä tuote on erityisen hyödyllinen silloin, kun tietokoneessa on vain muutama USB-portti ja käyttäjä tarvitsee lisää liitäntöjä esimerkiksi hiirelle, näppäimistölle, ulkoiselle kovalevylle tai muille laitteille. DELTACO USB-hubi on helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden kaikille liitetyille laitteille. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän tarvitsee lisää USB-portteja tietokoneeseensa ja haluaa käyttää useita laitteita samanaikaisesti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)