Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO USB-hubi Type A tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO USB-hubi Type A

DELTACO USB-hubi Type A on kätevä laite, joka mahdollistaa useiden USB-laitteiden yhdistämisen yhteen tietokoneeseen tai kannettavaan. Tämä USB-hubi on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa lisää liitäntämahdollisuuksia, joten voit yhdistää esimerkiksi hiiren, näppäimistön, ulkoisen kovalevyn ja muut laitteet samaan aikaan. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän tarvitsee lisää USB-portteja tietokoneeseensa tai kannettavaansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)