Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Deltaco USB C – HDMI Adapteri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Deltaco USB C – HDMI Adapteri

Deltaco USB C – HDMI Adapteri on kätevä laite, joka mahdollistaa tietokoneen tai älypuhelimen yhdistämisen HDMI-näyttöön. Tämä adapteri on erityisen hyödyllinen, jos tietokoneesi tai puhelimesi ei tue suoraa HDMI-liitäntää. Deltaco USB C – HDMI Adapteri on helppo käyttää ja se tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja äänen. Jos haluat katsella elokuvia, pelata pelejä tai esittää esityksiä suuremmalla näytöllä, tämä adapteri on sinulle sopiva valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)