Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Deltaco kannettavan tietokoneen reppu tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Deltaco tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Deltaco kannettavan tietokoneen reppu

Deltaco kannettavan tietokoneen reppu on kätevä tapa kuljettaa kannettavaa tietokonetta turvallisesti ja mukavasti. Repussa on erityinen osasto kannettavalle tietokoneelle, joka suojaa sitä iskuilta ja naarmuilta. Lisäksi reppuun mahtuu muita tarpeellisia tavaroita, kuten laturi, hiiri ja muistiinpanovälineet. Deltaco kannettavan tietokoneen reppu on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat kuljettaa tietokonettaan kätevästi ja turvallisesti esimerkiksi koulussa, töissä tai matkoilla.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)