Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO optinen hiiri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Deltaco tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO optinen hiiri

DELTACO optinen hiiri on tietokoneen hiiri, joka käyttää optista tekniikkaa liikkeen havaitsemiseen. Tämä hiiri on erittäin tarkka ja helppo käyttää. Se on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää hiirtä. DELTACO optinen hiiri on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se sopii hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöönkin. Tämä hiiri on erittäin edullinen ja tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Jos etsit luotettavaa ja helppokäyttöistä hiirtä, DELTACO optinen hiiri on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)