Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO langaton näppäimistö ja hiiri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO langaton näppäimistö ja hiiri

DELTACO langaton näppäimistö ja hiiri on kätevä työkalu, joka helpottaa tietokoneen käyttöä. Tämä tuote on suunniteltu langattomaksi, joten se tarjoaa käyttäjälle vapauden liikkua ja työskennellä ilman rajoituksia. Näppäimistö ja hiiri ovat yhteensopivia useimpien tietokoneiden kanssa, joten ne ovat helppoja asentaa ja käyttää. Tämä tuote on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat käyttää tietokonettaan mukavasti ja tehokkaasti. Jos haluat parantaa tietokoneesi käyttökokemusta, DELTACO langaton näppäimistö ja hiiri on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)