Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO langallinen näppäimistö tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Deltaco tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO langallinen näppäimistö

DELTACO langallinen näppäimistö on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä näppäimistöä. Tämä näppäimistö on yhteensopiva useimpien tietokoneiden kanssa ja se on erittäin kestävä. Sen avulla voit kirjoittaa nopeasti ja tarkasti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka käyttävät tietokonetta paljon. DELTACO langallinen näppäimistö on myös erittäin edullinen, joten se on hyvä valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta näppäimistöä kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)