Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO GAMING optinen pelihiiri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO GAMING optinen pelihiiri

DELTACO GAMING optinen pelihiiri on erinomainen valinta pelaajille, jotka etsivät tarkkaa ja nopeaa hiirtä pelikäyttöön. Tämä hiiri on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka haluavat parantaa pelikokemustaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Sen optinen sensori tarjoaa tarkan ja nopean seurannan, joka auttaa pelaajia hallitsemaan peliä paremmin. Lisäksi hiiren muotoilu on ergonominen ja mukava käyttää pitkiäkin pelisessioita. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta pelihiirtä, DELTACO GAMING optinen pelihiiri on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)