Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO GAMING näppäimistö tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO GAMING näppäimistö

DELTACO GAMING näppäimistö on erinomainen valinta pelaajille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää näppäimistöä. Tämä näppäimistö on suunniteltu erityisesti pelaamiseen ja siinä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta entistäkin nautinnollisempaa. Näppäimistössä on esimerkiksi taustavalo, joka auttaa pelaajia näkemään näppäimet myös hämärässä. Lisäksi näppäimistössä on useita makro-painikkeita, joiden avulla pelaajat voivat ohjelmoida useita toimintoja yhdelle painikkeelle. Tämä tekee pelaamisesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa. DELTACO GAMING näppäimistö on erittäin kestävä ja sen laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkän käyttöiän. Jos etsit laadukasta ja kestävää näppäimistöä pelaamiseen, DELTACO GAMING näppäimistö on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)