Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELTACO DisplayPort-HDMI adapteri tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELTACO DisplayPort-HDMI adapteri

DELTACO DisplayPort-HDMI adapteri on laite, joka mahdollistaa tietokoneen tai kannettavan tietokoneen DisplayPort-liitännän yhdistämisen HDMI-liitäntään. Tämä adapteri on erittäin kätevä, jos haluat esimerkiksi kytkeä tietokoneesi televisioon tai projektoriin. DELTACO DisplayPort-HDMI adapteri on helppo käyttää ja se tarjoaa korkealaatuisen kuvan ja äänen siirron. Jos haluat nauttia elokuvista, peleistä tai muista multimediakokemuksista suuremmalta näytöltä, DELTACO DisplayPort-HDMI adapteri on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)