Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell XPS 8500 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell XPS 8500 TWR

Dell XPS 8500 TWR on tehokas tietokone, joka sopii erinomaisesti vaativiin tehtäviin, kuten pelaamiseen, videoiden editointiin ja suurten tiedostojen käsittelyyn. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen. Dell XPS 8500 TWR on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin sekä koti- että toimistokäyttöön. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Dell XPS 8500 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)