Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell XPS 13 9360 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell XPS 13 9360

Dell XPS 13 9360 on erittäin suosittu kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Dell XPS 13 9360 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan tietokoneen työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Tämä tietokone on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, suurella tallennustilalla ja erinomaisella näytöllä. Dell XPS 13 9360 on erittäin luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Jos etsit laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Dell XPS 13 9360 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)