Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell XPS 13 9360 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell XPS 13 9360

Dell XPS 13 on yksi markkinoiden suosituimmista ja suosituimmista kannettavista tietokoneista. XPS 13:ssa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, tehokas suorituskyky ja erinomainen akunkestävyys.

XPS 13 9360:ssa on 13,3 tuuman Full HD InfinityEdge -näyttö, joka tarjoaa erittäin tarkan kuvan ja todella ohuet reunat. Kannettavan teho tulee 7. sukupolven Intel Core i5 -suorittimesta, joka on erittäin nopea ja tehokas. 8 gigatavun RAM-muisti ja 256 gigatavun SSD-kovalevy tekevät tietokoneen käytöstä sulavaa ja nopeaa.

Dell XPS 13 on myös erittäin kevyt, painaen alle 1,3 kiloa. Kannettavan akku kestää jopa 15 tuntia, joten se riittää hyvin koko päivän käyttöön. XPS 13:ssa on myös USB-C-portti, joka tukee Thunderbolt 3 -tekniikkaa.

Kaiken kaikkiaan Dell XPS 13 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, tyylikkään muotoilun ja erinomaisen akunkestävyyden. Se sopii erinomaisesti niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan käyttöönkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)