Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Vostro 470 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Vostro 470 MT

Dell Vostro 470 MT on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin pienyrityksillekin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi kuvien ja videoiden editointiin sekä monimutkaisten ohjelmien käyttöön. Dell Vostro 470 MT on myös helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat luotettavan ja kestävän tietokoneen. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Dell Vostro 470 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)