Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Venue 11 Pro 7130 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Venue 11 Pro 7130

Dell Venue 11 Pro 7130 on monipuolinen ja tehokas kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Tämä laite on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Dell Venue 11 Pro 7130 on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Tämä laite on erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tehokkuuden ja kätevyyden yhteen pakettiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)