Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell U2415b tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell U2415b

Dell U2415b on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, joka sopii erinomaisesti graafiseen suunnitteluun, valokuvien muokkaamiseen ja videoiden katseluun. Näytössä on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten USB-portit ja erilaiset liitännät, jotka tekevät sen käytöstä helppoa ja kätevää. Jos etsit korkealaatuista näyttöä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, Dell U2415b on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)