Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision M4800 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision M4800

Dell Precision M4800 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se sopii erinomaisesti suunnittelijoille, insinööreille ja muille, jotka tarvitsevat nopeaa ja luotettavaa tietokonetta vaativiin tehtäviin. Tämä kannettava tietokone on erittäin kestävä ja sen avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Dell Precision M4800 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)