Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Precision M4700 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Precision M4700

Dell Precision M4700 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja kehitystyöhön. Tämä tietokone on erittäin monipuolinen ja siinä on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka kestää pitkään ja joka soveltuu monenlaiseen käyttöön, Dell Precision M4700 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)