Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL Precision 5820 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL Precision 5820 MT

DELL Precision 5820 MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja grafiikkatyöhön, videoiden editointiin sekä monimutkaisten ohjelmistojen käyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. DELL Precision 5820 MT on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)