Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell PR03X docking station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell PR03X docking station

Dell PR03X telakointiasema on kätevä lisävaruste Dell-kannettaville tietokoneille. Se mahdollistaa useiden laitteiden, kuten näytön, hiiren, näppäimistön ja ulkoisen kovalevyn, liittämisen tietokoneeseen yhdellä kaapelilla. Tämä tekee työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa, kun ei tarvitse liittää jokaista laitetta erikseen. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja säästää aikaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)