Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell P2414Hb tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell P2414Hb

Dell P2414Hb on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin toimistollekin. Näytön koko on 24 tuumaa, joten se tarjoaa riittävästi tilaa monenlaiseen työskentelyyn. Dell P2414Hb:n korkea resoluutio ja kirkkaus takaavat selkeän kuvan ja hyvän katselukokemuksen. Tämä näyttö on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin myös vaativampaan käyttöön. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä, Dell P2414Hb on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)