Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL Professional P2214Hb tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL Professional P2214Hb

DELL Professional P2214Hb on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja selkeyden, joka sopii hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön tai graafiseen suunnitteluun. Näytössä on myös monipuoliset liitännät, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa laadukkaan ja luotettavan näytön, joka kestää pitkään ja sopii monenlaiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)