Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 990 USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 990 USFF

Dell OptiPlex 990 USFF on erinomainen tietokone, joka sopii erityisesti toimistokäyttöön. Se on suunniteltu erittäin pieneksi, joten se vie vain vähän tilaa työpöydällä. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Se on erinomainen valinta, jos tarvitset tietokonetta, joka on helppo asentaa ja käyttää. Dell OptiPlex 990 USFF on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään käytössä. Jos etsit hyvää tietokonetta toimistokäyttöön, Dell OptiPlex 990 USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)