Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 990 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 990 SFF

Dell OptiPlex 990 SFF on tietokone, joka on suunniteltu pieniin tiloihin. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta, mutta joilla ei ole paljon tilaa. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja nopea, joten se sopii hyvin sekä koti- että toimistokäyttöön. Dell OptiPlex 990 SFF on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjätasoille. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka sopii pieniin tiloihin, Dell OptiPlex 990 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)