Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 9020 USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 9020 USFF

Dell OptiPlex 9020 USFF on erinomainen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se tarjoaa nopean suorituskyvyn kaikissa työtehtävissä. Tämä tietokone on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen kaikille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, Dell OptiPlex 9020 USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)