Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 9020 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 9020 SFF

Dell OptiPlex 9020 SFF on tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on pienikokoinen ja helppo sijoittaa työpöydälle tai hyllylle. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten toimisto-ohjelmien käyttöön, internetin selaamiseen ja monimutkaisten ohjelmistojen käyttöön. Dell OptiPlex 9020 SFF on luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta yrityskäyttöön, Dell OptiPlex 9020 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)