Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 780 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon DELL tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 780

Dell OptiPlex 780 on tietokone, joka on suunniteltu yrityskäyttöön. Se on luotettava ja tehokas työasema, joka sopii hyvin toimistokäyttöön. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset nopeaa ja luotettavaa tietokonetta, joka kestää pitkään. Dell OptiPlex 780 on myös helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa tietokoneiden ylläpidossa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii hyvin toimistokäyttöön, Dell OptiPlex 780 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)