Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 7040 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 7040 MT

Dell OptiPlex 7040 MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten se soveltuu erinomaisesti monenlaisiin työtehtäviin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja helppo käyttää, joten se sopii hyvin niin aloitteleville kuin kokeneillekin käyttäjille. Dell OptiPlex 7040 MT on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen tietokoneen työpaikalleen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)