Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat DELL OptiPlex 7040 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta DELL OptiPlex 7040

DELL OptiPlex 7040 on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka soveltuu erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. DELL OptiPlex 7040 on suunniteltu kestämään pitkään ja sen avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä helposti ja nopeasti. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, DELL OptiPlex 7040 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)