Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell OptiPlex 3040M Mini tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell OptiPlex 3040M Mini

Dell OptiPlex 3040M Mini on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön. Se on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Tämä tietokone on erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille. Dell OptiPlex 3040M Mini on erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää pitkään käytössä. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta toimistokäyttöön, Dell OptiPlex 3040M Mini on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)