Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude E7470 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude E7470

Dell Latitude E7470 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialla. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit käyttää erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia helposti ja nopeasti. Dell Latitude E7470 on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten se kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, Dell Latitude E7470 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)