Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude E6230 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude E6230

Dell Latitude E6230 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja kompakti, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Tämä tietokone on erittäin suorituskykyinen ja se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihtymiseen. Dell Latitude E6230 on erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää käyttöä pitkään. Jos etsit laadukasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Dell Latitude E6230 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)