Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Dell Latitude E5430 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Dell tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Dell Latitude E5430

Dell Latitude E5430 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkosivujen selaamista ja paljon muuta. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Dell Latitude E5430 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)